Internaat Mariavreugde Borgloon: een tweede thuis

Uw partner in opvoeding

Opvoeden is keuzes maken. Dat weten we bij het Internaat Mariavreugde. Daarom is uw kind bij ons de hele week in goede handen. En zijn wij voor u de juiste keuze.

Wij bieden een tweede thuis. Een gestructureerde omgeving, waar kinderen van zes tot achttien jaar samenleven. Daar horen regels bij, dat is zeker. Die leren we hier te respecteren. Want opvoeden is ook: grenzen afbakenen. Om van daaruit verder te groeien.

Bij Mariavreugde krijgt iedereen ook de ruimte om zichzelf te zijn. Om te zoeken en te worden. Onze opvoeders hebben oog voor ieders noden. Want geen enkel kind is hetzelfde.

 

Betere schoolresultaten

Mariavreugde is verbonden aan zes scholen in de buurt van Borgloon. Van de lagere school tot alle vormen van middelbaar onderwijs. Ook na de schooluren zorgen wij voor een gepaste omkadering. Van studiebegeleiding tot bijlessen. Dat alles in een gezellige leeromgeving. Zo behaalt uw kind gegarandeerd betere schoolresultaten.

 

Warme thuis

Mariavreugde staat voor warmte. Want uw kind maakt hier binnen de kortste keren nieuwe vrienden. Vriendschappen die duren voor het leven.

Bovendien krijgt iedereen een eigen kamer. Die richten de kinderen in zoals zij het willen. Mariavreugde wordt zo helemaal hun eigen, warme thuis.

 

Op zoek naar een huis van vertrouwen voor uw kind? Bel Internaat Mariavreugde Borgloon.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie. Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review